keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Pieni pala keittiötä



 Keittiö on vihdoin käyttökunnossa. Onneksi, sillä juhlimme eilen ja viime sunnuntaina esikoisen 5-vuotissyntymäpäiviä. Synttäritarjottavien valmistaminen olisi käynyt hankalaksi ilman keittiötä. Tänään sain siivottua synttäritarvikkeet pois tasoilta ja tavarat muutenkin järjestykseen. Tässä siis pieniä otoksia työtasojen korkeudelta. Kokonaisuutta lupaan esitellä myöhemmin. 

Keittiö on kaikessa yksinkertaisuudessaan minusta todella kaunis. Erityisen tyytyväinen olen täyslaminaattitasoihin. Ohut taso on ihanan linjakas ja materiaalina täyslaminaatti on lämpöisemmän ja pehmeämmän oloinen kuin esimerkiksi kvartsi. Tulee hiukan valkoinen Corian mieleen yleisfiiliksestä. Altakiinnitettävä allas tuli valmiiksi kiinnitettynä tasoon ja aukon reunan työstö on todella kauniisti toteutettu. Musta hana on ihana, mutta tiputtaa ja vesisuihku ei aina ole tasainen, joten siitä meidän täytyy reklamoida. 

Keittiössä on paljon vielä pientä viimeisteltävää, kuten sokkelit ja muutamia peitelevyjä. Liesituuletinkin puuttuu, joten kauheasti emme ole vielä viitsineet liedellä käristellä. Yläkaappejahan meille ei ole tulossa, mutta tyhjäksi seinä ei tule jäämään. Tahtoisin seinälle jonkun kivan taulun ja pienen avohyllyn purnukoille. Altaan yläpuolelle on tulossa vanha seinävalaisin. En malta odottaa, että saadaan viimeisteltyä keittiön sisustus, tykkään siitä jo nyt niin kovasti. Mustien komeroiden kuvaamista minun täytyy vielä harjoitella, en saanut tänään yhtään julkaisukelpoista otosta :)


***

Our kitchen is almost finished. I love it. Especially I´m happy about the full-laminate table top.

2 kommenttia:

  1. Kaunis keittiö! Ja aivan ihana tuo ohut työtaso, mistä hankitte? Vilauttele vähän muitakin huoneita :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! Taso tuli Kvikistä, kuten muukin keittiö. Muistakin huoneista on tulossa postauksia ihan lähiaikoina. Tilat alkavat vihdoin olla siinä kunnossa että saa kuvaan muutakin kun pahvilaatikoita ja työkaluja :)

    VastaaPoista