sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Habitaren antia

 Käväisin keskiviikkona ja torstaina Habitare-messuilla kiertelemässä. Olen käynyt Habitaressa joka vuosi opiskeluajoista lähtien, se kuuluu syksyn vakio-ohjelmistoon. Vaikka Habitare on ehkä viime vuosina mennyt enemmän isojen ketjujen huonekalumyynnin suuntaan, eikä enää tarjoa niin paljon mielenkiintoista uutta sisustussuunnittelijan näkökulmasta, on siellä mukava kuitenkin käydä fiilistelemässä ja tapaamassa tuttuja. Vaikka monessa blogissa Habitare-kuvia viliseekin, voisin minäkin muutamia itselle mieleisiä otoksia jakaa.





 Tänä vuonna kiertelin ja katselin ehkä hieman erilaisin "silmin". Äitiyslomalaisena minun ei tarvinnut niinkään miettiä suunnitteluprojekteja, löytyykö niihin jotain kivaa uutta, vaan katselin enemmän oman kodin tyylisiä juttuja ja itseä kiehtovia asioita.





Ehdottomasti mielenkiintoisinta antia tarjosi nuorten suunnittelijoiden uusi Block-alue. Lisää tällaista toivoisin tulevien vuosien messuille. Kauppaan pääsee kyllä näkemään ketjuliikeiden tarjonnan. Messuilla on kiva nähdä uudenlaisia oivalluksia ja niitä usein nuoret suunnittelijat tarjoavat.


Kannustalon ja Asun-lehden yhteisosasto oli kauniisti toteutettu ja jäi yhtenä harvoista osastoista mieleen. Ehdottamasti parhaiten jäi kuitenkin mieleen Hakolan osasto, josta minulla ei valitettavasti ole onnistuneita kuvia. Oli viimeisenpäälle kaikki mietitty ja upea uusi ilme perinteikkäällä yrityksellä.

Mukava reissu kaikenkaikkiaan. Käväisin samalla myös ID-Helsinki julkitilasisustuksen messuilla sekä L3 muotoilumakasiinissa, joista sain irti Habitarea enemmän. Kuvia ei tullut näistä tapahtumista otettua, olisi ollut kiva jakaa niitäkin. Selvästi harjoiteltavaa vielä tällä aloittelevalla bloggarilla :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti