torstai 10. joulukuuta 2015

Leikkihuoneen tapettiseinä

Voihan ankea sade ja harmaus. Luonnonvaloa on turha yrittää saada näihin kuviin vaikka päivällä ottaakin. Tässä olisi vihdoin leikkihuoneen uutta ilmettä. Tämä taitaakin olla ainoa tila, josta olen etukäteen ehtinyt tekemään oikein suunnitelmiakin. 

Itsenäisyyspäivänä repäistiin ja päätettiin laittaa leikkihuoneen tapetti seinään. Aikaa oli muutama tunti ennen kylään lähtöä ja hiukan kyllä myöhästyttiin loppujenlopuksi, mutta tapetointi ei ollut ainut syy :) Tapetti antoi kyllä tosi kivan tunnelman pieneen huoneeseen. Huone on ollut muutaman kuukauden ajan muilta osin valmis ja jotenkin se on kaikessa pienuudessaan näytänyt aika tylsältä laatikolta, vähän kuin parakilta tai kontilta. Nyt huone alkaa näyttää leikkisältä. Niinkuin jo aiemmin kerroin, tapetti on vanhan kotimme jämätapettia makuuhuoneestamme. Saimme sen juuri ja juuri riittämään tapetoitavalle seinälle. Minusta se sopii aika kivasti lastenhuoneeseenkin.

Meillä oli hetkenaikaa pyöreä autoleikkipöytä ikkunan alla, mutta totesin sen olevan liikaa pieneen huoneeseen ja nyt on tilaa enemmän leikkiä. Kunhan saamme kiinteät hyllyt rakennettua keittiön väliseinän muodostamaan koloon säilytystilaakin alkaa olla kivasti. Leikkihuone on osoittautunut sijainniltaan mainioksi. Lasten lelut pysyy suurimmaksi osaksi siellä, kun huone on suorassa yhteydessä olohuoneeseen, jossa eniten ollaan. Ja ne lelut jotka olkkariin asti kulkeutuu on helppo kerätä takaisin leikkihuoneeseen.

Seuraavana suunnitelmissa on taulukollaasin sommitteleminen tapettiseinän vastakkaiselle seinälle sekä sen kiinteän hyllyn rakentaminen koloon. 
***
Something same in bad english:
We set a wallpaper last weekend to the kids playroom. It´s the same we had in our master bedroom in our old apartment. I think it´s quite nice wallpaper for kids as well. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti