tiistai 11. elokuuta 2015

Vanhassa kodissa










 Koko heinäkuu oltiin lähestulkoon kokonaan uudella kodilla remppaamassa ja nyt elokuun vaihduttua ollaan siirretty painopistettä vielä hetkeksi vanhalle kodille. Toki joka päivä käydään remppaamassa, mutta pikkuhiljaa täytyy alkaa pakkaamaan muuttoa varten ja huomasin että lasten kanssa remppakohteessa eläminen alkoi käydä raskaaksi. Vanhassa kodissa on hiukan helpompaa.

Täällä kaaoksen keskellä katselin vuosien varrella otettuja kuvia kodistamme ja täytyy sanoa, että tämä on ollut kiva koti. Harvoin arjen kaaoksessa sitä tulee ajatelleeksi, mutta silloin aina kun on siistiä huomaan miettiväni kuinka hyvä ollaan tästä saatu. Nyt on taas tiedossa moneksi vuodeksi keskeneräisyyttä. Mutta niinhän se muutenkin on, että koti muuttaa muotoaan. Näistäkin tiloista suurinosa on muuttunut kuvan ottamisen jälkeen.

Pieni ikävä varmasti tulee tätä kotia vaikka olen superonnellinen uudesta kodista! Onneksi on paljon kuvamuistoja vanhasta kodista. Niitä tulee varmasti vielä selattua useaan otteeseen. 

2 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää vanha koti! Ja ihana uusi blogi, mielenkiinnolla seuraan remonttinne edistystä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Et tiedäkkään kuinka onnelliseksi tulin kommentistasi! Blogini ensimmäinen kommentti! Toivottavasti viihdyt mukana :)

      Poista