keskiviikko 5. elokuuta 2015

Reikä seinässä



No nyt on keittiön seinässä reikä! Muutama viikko sitten saatiin sukulaisia apuun ja keittiön ja makuuhuoneen seinä saatiin suurimmaksi osaksi kumoon. Ihan kokonaan seinää ei purettu, koska seinällä oli vesikiertoinen patteri, jonka siirtäminen täysin toiseen paikkaan olisi ollut työlästä. Niinpä päätimme jättää pienen pätkän seinää ja patteri käännettiin pystysuuntaan. Näin jää myös leikkihuoneeseen pieni kolo kiinteälle hyllylle ja vaikkapa työpisteelle. Leikkihuone tulee olemaan todella pieni, mutta tärkeämpää on mielestäni saada keittiöstä toimiva. Leikkihuoneen tila saadaan varmasti järkevällä kalustuksella riittämään.

Tässä piirtämäni pohjapiirustus, jossa näkyy uusi seinälinja ja purettavat seinät pisteviivalla. Korkeille komeroille tehdään siis kolo, johon ne upotetaan. Uskon, että musta väri kaapistoissa toimii tässä loistavasti. Komerot eivät näytä niin raskailta, kun ne on ikäänkuin upotettu seinään.

Keittiön ovi ja karmit tullaan vielä poistamaan, että saadaan tilaa vielä avarammaksi olohuoneen suuntaan. Jos kohta päästäisiin purkamisen sijaan tekemään jo uutta pintaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti