sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Keittiön liesiseinäKeittiön liesituuletinta en olekaan blogissa ehtinyt esitellä. Viimeksi kun keittiöstä kirjoittelin, liesituuletin oli vielä asentamatta. Itseasiassa liesituuletin on pelkkä huuva rasvasuodattimella ja LED-valoilla, sillä keittiön ilmanvaihto tapahtuu katolla sijaitsevalla huippuimurilla. Kun tämä selvisi minulle, olin aluksi aivan järkyttynyt, sillä olin valinnut meille jo mieleisen liesituulettimen ja tiesin että huippuimuriin yhdistettäviä malleja on todella vähän. Asia kuitenkin ratkesi parhain päin, kun isäni ehdotti että voisimme teettää huuvan tutussa peltifirmassa. Niinpä minä suunnittelin haluamani mallisen huuvan ja isäni sen rakenteen ja lopputulokseen olemme olleet todella tyytyväisiä. Lopulta emme olisi oikein voineet muunlaista ratkaisua tehdäkään sillä purettuamme vanhan keittiön, kaappien takaa paljastui seinän yläosassa kulkeva palkki. Teettämällä saatiin huuvaan kolottua palkille tila. Vanhassa kodissa meillä oli aktiivihiilisuodattimella toimiva liesituuletin, joten tämän tehokkuus ja kyky imeä käryt on aivan toista luokkaa kuin mihin olemme tottuneet. 

Lieden taakse tilasin Vehoniemen laattamyymälästä upean keraamisen laatan, jonka pinta on kauniin silkkisen himmeä kuten oikeassa marmorissakin. Keraaminen laatta on meidän siivousinnolla parempi ratkaisu, kun se ei ime mitään itseensä.

Tänään sain vihdoin mallailtua Kekkilän Viherseinä -seinäamppelia keittiön seinään. Laitoin sen vain pienellä naulalla kiinni näin aluksi, että voin silmäillä miten se siihen sopii. Voi olla, että laitan vielä toisen samanlaisen viereen hieman eri tasolle.***
And something same in bad english:
We are very content about our extractor hood which is self-designed.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti