maanantai 5. syyskuuta 2016

Näppärä ja edullinen pyyhetanko

Kylläpä näitä postauksia nyt satelee :) Täytyy käyttää tilanne hyväksi kun energiaa riittää. Saunan pesuhuoneessa, joka sijaitsee aivan alimmassa kerroksessa, olemme tehneet tähän mennessä vain pientä ehostusta. Kosteat tilat on remontoitu putkiremontin yhteydessä vuonna 2009 ja ovat vielä todella siistissä kunnossa. Onneksi sinne on myös valittu melko neutraalit laatat, jotka eivät pistä pahasti silmään. Katto on kuusipaneelia, joka olisi aiemmin ollut minulle aivan kauhistus, mutta nykyään mäntyä ja kuusta näkee paljon sisustuksessa ja omakin silmä on sille tottunut niin että tämän kanssa voi elää.

Pahin asia kylppärissä oli suurikokoinen todella keskeiselle paikalle asennettu patteri ja sen yläpuolella peilikaappi, joka sekin oli aivan eri linjassa patterin kanssa. Patteria emme voineet poistaa mutta peilikaappi lähti keskikerroksen vessaan fixattavaksi. Tilalle asensimme Ikean Sannolikt -verhotangon, joka toistaa kivasti paneelikaton sävyä. Tällä saatiin hämättyä hieman patterin epämääräistä asettelua ja se antaa minusta kivaa ilmettä suurelle laattaseinälle. Tangossa kuivaa pyyhkeet ja välillä muutamat henkarivaatteet. Verhotanko on ehdottomasti yksi tämän hetken suosikkituotteeni Ikean valkoimista. Keksisin sille vaikka mitä erilaisia käyttötarkoituksia. Mikä parasta hintaa sillä on vain 7,99€! 

3 kommenttia:

  1. Joskus edullisesti saa toimivaa ja kaunista :) http://valkoinenhaave.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kun palasit :) Hyvä keksintö tuo tanko, S-koukuissakin voisi pyyhkeitä tai muuta ripustaa. Ja erittäin kaunis keittiö teillä, ihanan eleetön tuo liesituuletin.

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista